Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Prodigy-5

Alles-in-1 voedingsproduct; uniek door samenstelling en techniek; bevat antioxidanten, vitaminen, Marine phytoplankton, L-Theanine, Zeaxanthine, koper en zink.

€ 69,11
Prijs per aanvraag

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

PRODIGY-5 
een multivitaminepoeder op basis van o.a. marinephytoplankton.

Prodigy-5 is door twee artsen speciaal ontwikkeld voor Forever Green
Prodigy-5 heeft de bijzondere eigenschap dat het, anders dan andere multi's die 10% tot maximaal 50% opneembaar zijn, een maximale opneembaarheid tot 100% kent.

100 % opneembaar

De nieuwe techniek, waar Forever Green 5 patenten op heeft, wordt aangeduid met de term ‘Trans-Armor Nutrient Technology’ en houdt in dat, in tegenstelling tot álle andere multivitamines, 100% opneembaarheid gerealiseerd wordt. Hoe mooi en goed is dát! Geen vitamines en andere belangrijke stoffen die je gwoon weer uitplast. Maar alles wordt optimaal opgenomen door het lichaam waardoor het zijn uitstekende werking kan hebben. 
​​
Prodigy-5 is een alles in één product voor iedereen, elke dag. En legt de basis voor een gezonde levensstijl. Het maakt het verschil,  tussen oud en ziek zijn of jong en gezond.
Veel mensen zijn er zich niet van bewust dat de meeste suppletie synthetische stoffen bevatten, wat ons lichaam juist energie kost. Van de goedkopere merken is slechts 10% opneembaar. Van hele goede supplementen (lees dure) neemt ons lichaam helaas ook niet meer dan maximaal 50-60% op. De rest wordt afgebroken door ons maagzuur of verlaat ons lichaam via de urine, zonder de werking afgegeven te hebben.

Prodigy-5 is uniek door:

1. De technologie & know-how
2. Marine phytoplankton (klik hier om meer te lezen)
3. Anti-oxidanten
4. Vitaminen
5. Energie

1: Prodigy -5 unieke technologie

Dankzij dr. Ambati heeft ForeverGreen alle know how en technologie in huis, gepatenteerd en als enige wereldwijd, om vitaminen en mineralen het maagzuur te laten passeren en middels een "celllock" systeem als het ware te "klikken" aan de cellen. Deze techniek wordt aangeduid met de term ‘Trans-Armor Nutrient Technology’ 


2: Prodigy-5 bevat marine phytoplankton*.

Plankton staat aan de basis van de voedselketen en bevat alles wat wij als mens nodig hebben en wordt om die reden een wholefood genoemd. Daarnaast bevat het volop chlorofyl en levert plankton 90% van de zuurstof op aarde. Het mag met recht een superfood genoemd worden.
Volgens de NASA levert fytoplankton 90% van alle zuurstof op aarde; het levert dus veel meer zuurstof dan alle bomen en planten bij elkaar.
Fytoplankton; bron van alle voedingstoffen
Het bijzondere van fytoplankton is dat de samenstelling ervan exact gelijk is aan wat onze menselijke cellen nodig hebben om hun stofwisselingsproces goed uit te voeren. Dr. Hugo Rodier, complementair werkend arts, gespecialiseerd in chronische ziektes en auteur, schrijft over marine fytoplankton: “Een van de zeldzame producten die bijna alle voedingsstoffen bevatten die we (tegelijk) nodig hebben is fytoplankton. Het bevat alle negen aminozuren die ons lichaam niet zelf kan aanmaken en het bevat de essentiële vetzuren (omega 3 plus omega 6), plus de belangrijkste vitamines en sporenelementen.”

3: Prodigy- 5 krachtig anti-oxidant

Omdat wij als mens door de processen in ons lichaam de hele dag kwalijke stoffen aan maken, vrije radicalen genaamd, hebben we anti-oxidanten nodig om deze te verwijderen. In Prodigy-5 worden deze geleverd door framboos en granaatappel dat Ellagic Acid bevat, één van de krachtigste anti-oxidanten die we kennen.

4. Prodigy-5 bevat een hele reeks aan vitaminen én micro-nutriënten

speciaal voor de oogfunctie. Naast alle vitaminen, mineralen en vetzuren uit de Marine Phytoplankton zijn er de Vitaminen A, B1, B2, B3, B6, B11, B12, C, D, E, K én de micro-nutriënten Luteïne, Zeaxanthine, Koper en Zink toegevoegd aan Prodigy-5 in de Amerikaanse Dagelijkse Hoeveelheden (die boven de Nederlandse normen liggen).


5. Prodigy-5 bevat L-Theanine

Dankzij groene thee extract (L-Theanine) dat op zich al veel gezondheidsvoordelen heeft, levert Prodigy-5 binnen 3 minuten een constante energieboost.

Onderstaand een aantal redenen waarom wij de Prodigy-5 aangeschaft hebben: 

- alles in één voedingsproduct"     
- super gezond met tal van ingredienten die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd
- volledig opneembaar (dus geen dure urine meer)                      
- in handige dagelijkse zakjes, 28 per pakket
- een poeder, zo op te lossen in een beetje water of andere vloeistof                 
- heerlijk van smaak (frambozen/ granaatappel)
- betaalbaar (je kunt al je potjes niet volledig opneembare multi- en andere    
  vitaminen enz hierdoor vervangen)                   
 

Marine Phytoplankton is een ”SuperFood ”. 

Volgens de NASA en andere wetenschappers zou Marine Phytoplankton wel eens de belangrijkste plant op aarde kunnen zijn omdat het de aarde voor meer dan 90% voorziet van zuurstof, dat is meer dan alle bossen in de wereld bij elkaar.
Marine Phytoplankton is niet alleen een belangrijke bron van zuurstof, het is ook een beslissende, cruciale bron van voedsel voor het leven in de oceaan en blijkbaar ook voor ons. Zonder Marine Phytoplankton was en is er geen leven op aarde mogelijk. 
In het begin was er alleen maar CO2 op onze planeet en dankzij de plankton, zeewater en het zonlicht is, dmv fotosynthese, zuurstof vrijgekomen, het begin van alle leven op aarde.
 
Hugo Rodier (arts): er is maar zeer weinig voedsel die alles bevat; van de grondstoffen om nieuwe cellen te maken tot de voeding om bestaande in stand houden . 
Het probleem is dat we ze allemaal op hetzelfde moment nodig hebben om het goed te laten werken. Marine Phytoplankton is 1 van die zeldzame producten die bijna alles heeft wat je nodig hebt voor het leven (en de herbouw van cellen) . Het bevat alle negen aminozuren die het lichaam niet kan maken. De essentiële vetzuren zijn ook aanwezig (omega-3 en omega-6). Vitaminen A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D en belangrijke mineralen en sporenelementen zijn allemaal aanwezig in phytoplankton.
 

Basis van al ons voedsel

Volgens Jacques Cousteau is plankton de basis van al ons voedsel. Het is meer dan 400 keer zo rijk aan energie dan andere planten. Het bevat alle essentiële vitamines, mineralen en aminozuren die mens en dier nodig hebben.
De enorme chlorofyl voorraad in marine phytoplankton levert een fantastische en uiterst pure krachtbron voor sporters en mensen met bijvoorbeeld zware fysieke arbeid. De grote hoeveelheid chlorofyl zorgt voor een verbeterde zuurstofopname in het bloed, waardoor spieren en spierweefsel meer brandstof krijgen, wat weer leidt tot verbeterde fysieke prestaties en een groter uithoudingsvermogen.
 

100% opneembaar door speciale techniek

Normaal wordt Phytoplankton niet of slecht door het menselijk lichaam opgenomen omdat deze een sillicea celwand bevat.
Tom Harper heeft na jaren onderzoek als eerste een gepatenteerde technologie ontwikkeld die deze celwand op natuurlijke wijze kan breken zodat deze wel 100% door het lichaam wordt opgenomen. Dit onderscheidt Forever Green  van alle andere producten met Phytoplankton.
Tom Harper levert zijn gepatenteerde Marine Alpha3 CMP Phytoplankten uitlsuitend aan Forevergreen, FGXpress! 
Bekijk hier het filmpje (15 min.) met het unieke verhaal van Tom Harper hoe hij zichzelf genas met Phytoplankton.
Wil je meer informatie over de Prodigy-5  of over andere producten van Forever green, klik dan hierboven op de bestelknop, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.
Wil je direct bestellen kijk dan op onze FGXwebsite

 

 
 
Contactgegevens:
PureHealth4all  voorheen BioSmulshop
Binnenes 1
7631 BD Ootmarsum
0541 294167 of 06 29551503
info@ekoway.nl


Kamer van Koophandel gegevens
K.v.K. 61780480
BTW nr. NL854485223B01
Rek.nr. NL33TRIO0390919144
 
 
 
28a758d18644257398e82e26316367e4.jpg
Om onze webshop optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Let Food be your medicine and medicine be your food ! Hippocrates